About

in Een notendop..

Ramsgate, Engeland 2011. Hier is op mijn zestiende mijn fascinatie voor de mens en cultuur ontstaan en mijn drang naar avontuur verder aangewakkerd. Toen mijn ouders me vroegen of het me geen goed idee leek om een tweeweekse taalcursus te gaan volgen om mijn Engels bij te spijkeren, leek me dat natuurlijk een uitstekend plan. Eenmaal gearriveerd bij ”Churchill House School of English Language” in Ramsgate, raakte ik al snel aan de praat met mensen vanuit de hele wereld. Van Rusland tot aan Saoedi-Arabië en Oostenrijk tot aan Venezuela. Al die interessante mensen en hun levensverhalen, het fascineerde me! Vanaf toen wist ik: ‘Ik moet ergens in de toekomst iets gaan doen met mensen, talen, cultuur en media’.

Inmiddels ben ik freelance redacteur en als er iets is dat ik belangrijk vind is het om openminded te luisteren naar mensen, om niemand te veroordelen, ze een eerlijk podium te bieden en om dingen eigengereid te onderzoeken. Ik ben van mening dat we in deze wonderlijke wereld veel van elkaar kunnen leren en dat hier nog genoeg winst op te behalen valt. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen. Mensen enthousiasmeren, verbinden, in hun kracht zetten, op avontuur zijn, bijzondere verhalen vinden en nieuwe dingen leren: I love it!

Vandaar dat ik de behoefte voel om een eigen plek op het wereldwijde web te creëren, waarop ik avonturen, inzichten en wijze (levens)lessen met jullie kan delen. Chartly is een avontuurlijk platform, dat wil verbinden en inspireren. De naam is een combinatie van het Engelse ‘to chart’ (= in kaart brengen) en mijn bijnaam ‘Charly’. Het is mijn doel jullie te inspireren, te vermaken en om hier en daar verfrissende, nieuwe inzichten te bieden. Dus.. gaan jullie mee op ontdekkingstocht?! I’m ready!

Liefs,

Charlot

”Imagination is the essence. Daring to completely open up your mind. That’s the base of everything”

– Jimmy Nelson